, ,

Gorenje MVC72FW

Gorenje

Максимална моќност на моторот: 55 W
садот за прашина: 0,4 l
Трајност на батеријата: 14 мин

2.350 ден

Бренд

Моќност

55W

Боја

Бела

тип на правосмукалка

FREE GO
Максимална моќност на моторот: 55 W
Пластичен сад
За влажно и суво чистење
Безжична употреба
Трајност на батеријата: 14 мин.
Број на додатоци: 2
Проток на воздух: 5 L/s
Волумен на садот за прашина: 4 l
Контролно светло за полнење на батерија
Управувачка локација: Контрола на апаратот
Додатоци: 2
Боја: Бела
Бучност: 80 dB(A)re1pW
Номинална моќност: 72 V
Максимална моќност на моторот: 55 W
Димензии (ШxВxД): 40..50 × 11..50 × 12 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 44 × 15 × 12 cm
Нето тежина на апаратот: 7 kg
Бруто тежина на апаратот: 13 kg
Приклучна моќ: 55 W