-21%
, ,

GORENJE NRC6192TX

Gorenje

 • Енергетска класа: A++
 • Бруто капацитет: 329 l
 • Димензии:60×185×64
 • Total NoFrost
 • ConvertActive: Можност за конвертирање на замрзнувачот во ладилник

29.990 ден 37.990 ден

Бренд

Ширина

60cm

Висина на фрижидер

од 180cm до 199cm

Енергетска ефикасност

A++

 • Енергетска класа: A++
  Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
  Врата: Вистински инокс (TouchFree-слој)
  Боја: Металик сива
  Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата
  Ногарки: 2
  Slot-in: Можност за поставување на апаратот во кујнски отвор широк 60
  cm
  Климатска класа: SN, N, ST, T
  1 компресор
  Вкупен бруто/нето капацитет: 329 / 307 l
  Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 231 / 222 l
  Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 98 / 85 l
  Капацитет на замрзнување: 12 kg/24h
  Издржливост при прекин на електрична енергија: 18 h
  Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј
  Аларм за отворена врата
  Индикатор за температура: Дигитален индикатор за температура во
  ладилникот и во замрзнувачот
  Звучен и светлосен сигнал при превисока температура во разладниот
  дел: бел сигнал
  Total NoFrost
  IonAir со Multiflow 360° функција
  CrispActive фиока со VitaLight и контрола на влажноста
  ConvertActive: Можност за конвертирање на замрзнувачот во ладилник
  Интелигентен систем на помнење (AdaptTech ладење)
  Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)
  Брзо ладење
  ЛЕД осветлување на кровот
  4 стаклени полици
  Држач за шишиња
  Полица за шишиња на вратата: Сад за шишиња со држач
  Полици на вратата на ладилникот: 2 SimpleSlide полици прилагодливи
  по висина, 1 горна полица прилагодлива по висина
  Број на полици за сирење и путер: 1 MultiBox сад за путер и сирење
  FreshZone фиока
  XXL SpaceBox фиока
  XtremeFreeze фиока: интензивно замрзнување во горната фиока на
  замрзнувачот
  Простор за замрзнување: 3 фиоки
  2 стаклени полици
  Потрошувачка на енергија kWh/24h: 643 kWh
  Бучност: 42 dB(A)re1pW
  Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 191 × 75 cm
  Нето тежина на апаратот: 67 kg
  Бруто тежина на апаратот: 70 kg
  Приклучна моќ: 120 W
  Осигурувач: 10 A