-9%
, ,

GORENJE NRKI2181E1

Gorenje

 • Енергетска класа: A+
 • Нето капацитет: 248l (180l/68l)
 • NoFrost DualAdvance
 • Димензии (ШxВxД): 54 × 177.2 × 54.5 cm

31.990 ден 34.990 ден

GORENJE NRKI2181E1
 • Енергетска класа: A+
 • Димензии (ШxВxД): 54 × 177..20 × 54..50 cm
 • Врата: Метална врата
 • Боја: Бела боја
 • Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата
 • Шарка на вратата: Door to Door механизам – шарка во форма на
 • ножички
 • Климатска класа: N, ST, T
 • 1 компресор
 • Вкупен бруто/нето капацитет: 269 / 248 l
 • Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 183 / 180 l
 • Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 86 / 68 l
 • Капацитет на замрзнување: 8 kg/24h
 • Издржливост при прекин на електрична енергија: 12 h
 • Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј
 • NoFrost DualAdvance
 • CrispZone фиока со контрола на влажноста: голема фиока за зеленчук
 • со регулација на влажноста
 • Брзо ладење
 • Штедлива програма (EcoMode)
 • Сад за јајца/лед: 1 x 7
 • ЛЕД осветлување на кровот
 • 5 стаклени полици
 • Полици прилагодливи по висина
 • Држач за шишиња
 • Полица за шишиња на вратата: Сад за шишиња со држач
 • Полици на вратата на ладилникот: 2 полици на вратата
 • SpaceBox – голема фиока за замрзнување (38 л)
 • Простор за замрзнување: 3 фиоки
 • 2 стаклени полици
 • Потрошувачка на енергија kWh/24h: 803 kWh
 • Бучност: 39 dB(A)re1pW
 • Димензии (ШxВxД): 54 × 177..20 × 54..50 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 58..50 × 183..50 × 65 cm
 • Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56-57 ×
 • 177..50-178 × 56 cm
 • Нето тежина на апаратот: 625 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 65 kg
 • Приклучна моќ: 115 W
 • Осигурувач: 10 A
Бренд

Ширина

55cm

Висина на фрижидер

од 120 до 180 cm