,

GORENJE NRS918FVX

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


 • Нето капацитет:  474L(322L/142L)
 • Димензии: 91×179,1×64,6 cm
 • Eнергетска класа : A+

74.990 ден

 • Енергетска класа: A+
 • Боја: Сива
 • Отвoрање на врата: Ладилник десно/замрзнувач лево отворање на вратата
 • Ногарки: 4
 • Прилагодливи ногарки: 2
 • Климатска класа: SN, N, ST, T
 • Број на ѕвездички: ****
 • Инвертер мотор
 • Вкупен бруто/нето капацитет: 548 / 474 l
 • Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 348 / 332 l
 • Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 200 / 142 l
 • Капацитет на замрзнување: 11 kg/24h
 • Издржливост при прекин на електрична енергија: 5 h
 • Електронско управување (SensoTech)
 • Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј
 • Аларм за отворена врата
 • NoFrost Plus
 • Кружење на воздухот: MultiFlow ладење во ладилникот
 • Диспанзер за ладна вода
 • Ледомат: Автоматска подготовка на мраз, Коцки мраз, Дробен мраз
 • Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)
 • Брзо ладење
 • ЛЕД осветлување
 • 4 стаклени полици
 • Држач за шишиња
 • Полици на вратата на ладилникот: 3 полици на вратата
 • Фиока за зеленчук: 2 фиоки за овошје
 • 2 сада за јајца (6×)
 • Осветлување на замрзнувачот: ЛЕД осветлување
 • Простор за замрзнување: 2 фиоки
 • Потрошувачка на енергија kWh/24h: 1,10 kWh
 • Предвидена годишна потрошувачка на енергија: 400 kWh
 • Бучност: 43 dB(A)re1pW
 • Димензии (ШxВxД): 91 × 179,1 × 64,6 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 97,7 × 189,6 × 72,7 cm
 • Нето тежина на апаратот: 94 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 103,3 kg
Бренд

Ширина

90cm

Висина на фрижидер

од 180cm до 199cm

Енергетска ефикасност

A