,

Gorenje OTG 80 SLSIMB

Gorenje

Волумен: 78,8 l
Начин на монтажа: Вертикално на ѕид
Приклучна моќност: 2.000 W

10.490 ден

Бренд

Волумен на бојлер

80l

Тип: Бојлер под притисок
Деклариран профил за употреба: М
Енергетска класа: C
Енергетска ефикасност на загревање на водата nwh: 36 %
Потрошувачка на енергија kWh/24h: 6,7 kWh
Прилагодување на температурата на термостатот: Eco
Функција EcoSmart: 0
Волумен: 78,8 l
Број на одводни места: 2 или повеќе
Начин на монтажа: Вертикално на ѕид
Приклучоци на водоводна мрежа: Г 1/2
Работен притисок: 6 bar
Материјал на котелот: Челичен емајлиран лим
Заштитна анода: Магнезиум
Регулација на температурата: Електромеханичка
Температурен опсег: 15-75 °C
Заштита од замрзнување: Да
Индикатор за работа на електричниот грејач: Да
Степен на заштита од влага: IP 24
Број на грејачи: 1
Приклучна моќност: 2.000 W
Приклучна моќ(V): 230 V
Номинален напон: 8,7 A
Температурни загуби (kWh/24) – вертикална монтажа: 1,24 kWh/24
Димензии (ШxВxД): 42 × 95 × 44,5 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 48 × 106,5 × 49 cm
Нето тежина на апаратот: 31 kg
Бруто тежина на апаратот: 33 kg