, ,

GORENJE RI4182E1

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


 

 • Енергетска класа:A++
 • Нето капацитет:301L
 • Потрошувачка на енергија годишно:111kWh
 • Димензии:177.5x54x54.5cm

26.490 ден

  • Essential линија
  • Решетка за шишиња
  • Стаклени полици со висока отпорност
  • Енергетска класа:A++
  • Нето капацитет:301L
  • Потрошувачка на енергија годишно:111kWh
  • Дневна потрошувачка на енергија:0.4kWh
  • Ниво на бучава:37dB
  • Димензии:177.5x54x54.5cm
Бренд

Ширина

55cm

Висина на фрижидер

од 120 до 180 cm