-10%
, ,

GORENJE RKI4181E1

Gorenje

  • Енергетска класа: A+
  • Нето капацитет: 260l
  • Димензии (ШxВxД): 54 × 177,2 × 54,5 cm

19.990 ден 22.190 ден

Бренд

Ширина

55cm

Висина на фрижидер

од 120 до 180 cm

Енергетска класа: A+
Димензии (ШxВxД): 54 × 177..20 × 54..50 cm
Врата: Метална врата
Боја: Бела боја
Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата
Шарка на вратата: Со лизгач
Климатска класа: SN, N, ST, T
1 компресор
Вкупен бруто/нето капацитет: 263 / 260 l
Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 190 / 189 l
Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 73 / 71 l
Капацитет на замрзнување: 35 kg/24h
Издржливост при прекин на електрична енергија: 18 h
Механичко управување
CrispZone фиока со контрола на влажноста: голема фиока за зеленчук
со регулација на влажноста
FrostLess: Помало собирање на мраз во замрзнувачот
Штедлива програма (EcoMode)
Сад за јајца/лед: 1 x 7
ЛЕД осветлување на кровот
5 стаклени полици
Полици прилагодливи по висина
Држач за шишиња
Полица за шишиња на вратата: Сад за шишиња со држач
Полици на вратата на ладилникот: 2 полици на вратата
Дополнителен скриен простор (HiddenSpace)
SpaceBox – голема фиока за замрзнување (38 л)
Простор за замрзнување: 3 фиоки
2 стаклени полици
Потрошувачка на енергија kWh/24h: 786 kWh
Бучност: 38 dB(A)re1pW
Димензии (ШxВxД): 54 × 177..20 × 54..50 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 58..50 × 183..50 × 65 cm
Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56-57 ×
177..50-178 × 56 cm
Нето тежина на апаратот: 565 kg
Бруто тежина на апаратот: 59 kg
Приклучна моќ: 100 W
Осигурувач: 10 A