Gorenje SGH2400BB SUPREME

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


 • Парен генератор
 • Моќност на грејачот: 2.400 W
 • Систем против создавање на бигор
 • Систем против прокапување
 • Функција самочистење
 • Вертикално пеглање за осетливи алишта
 • Можност за суво пеглање
 • Пеглање со сува пареа
 • ECO програма
 • Систем за испуштање на пареата
 • Напредна пумпа

8.790 ден

Нема на залиха

 • Моќност на грејачот: 2.400 W
 • Систем против создавање на бигор
 • Систем против прокапување
 • Функција самочистење
 • Вертикално пеглање за осетливи алишта
 • Можност за суво пеглање
 • Пеглање со сува пареа
 • ECO програма
 • Систем за испуштање на пареата
 • Напредна пумпа
 • Нивоа на моќност: 2
 • Индикатор на температура
 • Постојана пареа: 120 g/min
 • Ударна пареа: 600 g/min
 • Фин врв за прецизно пеглање
 • Прегледен ЛЕД дисплеј
 • Простор за сместување на кабелот
 • Индикатор за тврдост на водата
 • Индикатор за ниско ниво на вода
 • Долевање на вода во текот на пеглањето
 • Практичен, широк отвор со капак
 • Отстранлив резервоар за вода за едноставно одржување
 • Ергономски дизајн
 • Гумени ногарки за стабилност
 • Автоматско исклучување за дополнителна сигурност
 • Безбедно пеглање
 • Волумен на резервоарот за вода: 1,70 l
 • Притисок на пареата: 7,5 bar
 • Куќиште: Пластика + метал
 • Должина на приклучен кабел: 1,9 m
 • Димензии (ШxВxД): 44 × 28 × 29 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 47,4 × 32 × 29,4 cm
 • Нето тежина на апаратот: 4,5 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 6,5 kg
 • Приклучна моќ: 2.400 W

Категорија:
Бренд

Моќност

2400W