-20%

Gorenje SIH 1800BT

Gorenje

Мокност 1 800 w
Нето тежина на апаратот: 8 kg
Бруто тежина на апаратот: 13 kg

1.190 ден 1.490 ден

Бренд

Моќност

1800W

Моќност на грејачот: 1.800 W
Perfect Glide површина за пеглање
Систем против создавање на бигор
Вертикално пеглање за осетливи алишта
Можност за суво пеглање
Аналогно
Постојана пареа: 17 g/min
Ударна пареа: 40 g/min
Функција прскање
Долевање на вода во текот на пеглањето
Практичен, широк отвор со капак
Сад за дозирање вода
Гумени ногарки за стабилност
Волумен на резервоарот за вода: 2..00 l
Должина на приклучен кабел: 250.0.0 m
Димензии (ШxВxД): 27 × 14 × 10..50 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 27..20 × 14..20 × 10..70 cm
Нето тежина на апаратот: 8 kg
Бруто тежина на апаратот: 13 kg
Приклучна моќ: 1.800 W