-13%

Gorenje SIH 2200pc

Gorenje

Моќност на грејачот: 2.200 W
Систем против создавање на бигор
Систем против прокапување
Функција самочистење

1.550 ден 1.790 ден

Бренд

Моќност

2200W

Моќност на грејачот: 2.200 W
Систем против создавање на бигор
Систем против прокапување
Функција самочистење
Вертикално пеглање за осетливи алишта
Можност за суво пеглање
Аналогно
Индикатор на температура
Постојана пареа: 22 g/min
Ударна пареа: 80 g/min
Функција прскање
Простор за сместување на кабелот
Долевање на вода во текот на пеглањето
Практичен, широк отвор со капак
Сад за дозирање вода
Гумирана рачка
Гумени ногарки за стабилност
Автоматско исклучување за дополнителна сигурност
Волумен на резервоарот за вода: 35..00 l
Должина на приклучен кабел: 250.0.0 m
Димензии (ШxВxД): 31..10 × 16..30 × 12..30 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 31..30 × 16..50 × 12..50 cm