-17%

Gorenje SIH 2200ps

Gorenje

Моќност на грејачот: 2.200 W
Систем против создавање на бигор
Систем против прокапување
Функција самочистење

1.450 ден 1.750 ден

Бренд

Моќност

2200W

Моќност на грејачот: 2.200 W
Ultra Steel (Инокс)
Систем против создавање на бигор
Систем против прокапување
Функција самочистење
Вертикално пеглање за осетливи алишта
Можност за суво пеглање
Аналогно
Постојана пареа: 22 g/min
Ударна пареа: 60 g/min
Функција прскање
Простор за сместување на кабелот
Долевање на вода во текот на пеглањето
Практичен, широк отвор со капак
Сад за дозирање вода
Гумени ногарки за стабилност
Автоматско исклучување за дополнителна сигурност
Волумен на резервоарот за вода: 35..00 l
Должина на приклучен кабел: 250.0.0 m
Димензии (ШxВxД): 31..10 × 16..30 × 12..30 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 31..30 × 16..50 × 12..50 cm