-16%

Gorenje SIH 2600BSS

Gorenje

Gorenje SIH 2600 BSS
 Пегла на Пареа
 Сино-Црна боја
 јачина:2600 W

2.150 ден 2.550 ден

 • Пегла на Пареа
 • Сино-Црна боја
 • Jачина:2600 W
 • Индикатор на работа: Индикатор за работа
 • Подлога на пеглата: Ultra Steel (Инокс)
 • Интензивно испуштање на пареа: 30 g/min
 • Испуштање на пареа одеднаш: 100 g/min
 • Волумен на резервоарот за вода: 0.4 Литри
 • Долевање на вода во текот на пеглањето
 • Систем против собирање на воден каменец
 • Систем против прокапување
 • Можност за суво пеглање
 • Вртење на приклучниот кабел: 360 °
 • Фин врв за прецизно пеглање
 • Функција прскање
 • Функција самочистење
 • Автоматско исклучување
Категорија:
Бренд

Моќност

2600 W

Gorenje SIH 2600 BSS
 Пегла на Пареа
 Сино-Црна боја
 јачина:2600 W
 Индикатор на работа: Индикатор за работа
 Подлога на пеглата: Ultra Steel (Инокс)
 Интензивно испуштање на пареа: 30 g/min
 Испуштање на пареа одеднаш: 100 g/min
 Волумен на резервоарот за вода: 0
4 Литри
 Долевање на вода во текот на пеглањето
 Систем против собирање на воден каменец
 Систем против прокапување
 Можност за суво пеглање
 Вртење на приклучниот кабел: 360 °
 Фин врв за прецизно пеглање
 Функција прскање
 Функција самочистење
 Автоматско исклучување