-17%

Gorenje SIH 2600GC

Gorenje

Моќност на грејачот: 2.600 W
Систем против создавање на бигор
Систем против прокапување
Функција самочистење

2.190 ден 2.650 ден

Бренд

Моќност

2600 W

Моќност на грејачот: 2.600 W
Систем против создавање на бигор
Систем против прокапување
Функција самочистење
Вертикално пеглање за осетливи алишта
Можност за суво пеглање

Аналогно
Индикатор на температура
Постојана пареа: 30 g/min
Ударна пареа: 100 g/min
Фин врв за прецизно пеглање
Функција прскање
Простор за сместување на кабелот
Долевање на вода во текот на пеглањето
Практичен, широк отвор со капак
Сад за дозирање вода
Гумени ногарки за стабилност
Автоматско исклучување за дополнителна сигурност
Волумен на резервоарот за вода: 0,35 l
Должина на приклучен кабел: 2,5 m
Димензии (ШxВxД): 31 × 18,6 × 13 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 32,2 × 16,9 × 15 cm
Нето тежина на апаратот: 1,4 kg
Бруто тежина на апаратот: 2 kg
Приклучна моќ: 2.600 W