,

GORENJE TEG5U

Gorenje

 • Бојлер без притисок
 • Волумен: 5,7 l
 • Начин на монтажа: Подпултна монтажа
 • Димензии (ШxВxД): 25,6 × 39 × 21,3 cm

3.090 ден

 • Тип: Без притисок
 • Деклариран профил за употреба: XXS
 • Енергетска класа: А
 • Енергетска ефикасност на загревање на водата nwh: 35 %
 • Потрошувачка на енергија kWh/24h: 2,49 kWh
 • Прилагодување на температурата на термостатот: e
 • Функција EcoSmart: 0
 • Волумен: 5,7 l
 • Број на одводни места: 1
 • Начин на монтажа: Подпултна монтажа
 • Приклучоци на водоводна мрежа: G 3/8
 • Материјал на котелот: Пластика
 • Регулација на температурата: Електромеханичка
 • Температурен опсег: 15-75 °C
 • Заштита од замрзнување: Да
 • Индикатор за работа на електричниот грејач: Да
 • Степен на заштита од влага: IP 24
 • Број на грејачи: 1
 • Приклучна моќност: 2.000 W
 • Приклучна моќ(V): 230 V
 • Номинален напон: 8,7 A
 • загуби (kWh/24) – вертикална монтажа: 0,32 kWh/24
 • Димензии (ШxВxД): 25,6 × 39 × 21,3 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 21,5 × 42,5 × 26,5 cm
 • Осигурувач: 10 A
Бренд

Волумен на бојлер

5 L

Тип: Бојлер под притисок
Деклариран профил за употреба: М
Енергетска класа: C
Енергетска ефикасност на загревање на водата nwh: 36 %
Потрошувачка на енергија kWh/24h: 6,7 kWh
Прилагодување на температурата на термостатот: Eco
Функција EcoSmart: 0
Волумен: 71,3 l
Број на одводни места: 2 или повеќе
Начин на монтажа: Вертикално на ѕид
Приклучоци на водоводна мрежа: Г 1/2
Приклучок за изменувач на топлина: G 3/4
Работен притисок: 6 bar
Материјал на котелот: Челичен емајлиран лим
Заштитна анода: Магнезиум
Регулација на температурата: Електромеханичка
Термометар: Биметален
Заштита од замрзнување: Да
Индикатор за работа на електричниот грејач: Да
Површина на топлотниот изменувач: 0,25 m2
Максимален притисок: 6 bar
Максимална температура: 85 °C
Број на грејачи: 1
Приклучна моќност: 2.000 W
Приклучна моќ(V): 230 V