-9%
,

GORENJE TG2514B

Gorenje

 • Алуминиум
 • Слој на плочата кој не се лепи за оптимални резултати
 • Рамна плоча за печење
 • Моќност: 1400 W
 • Димензии на нелеплива површина: 37 x 27 cm
 • Температурни нивоа: 5
 • површината за печење може да се одвои за полесно миење.
 • Гаранција 2 година

 

3.100 ден 3.390 ден

Бренд

Тостер / Скара

Скара

 • Алуминиум
 • Слој на плочата кој не се лепи за оптимални резултати
 • Рамна плоча за печење
 • Еднострани плочи што се вадат
 • Конвенционален грејач
 • XXL
 • Температурни нивоа: 5
 • Отворена скара
 • Индикатор за температура
 • Регулирање на температурата
 • Црвен индикатор за работа
 • Едноставно печење
 • Гумени ногарки за стабилност
 • Одводен канал за истекување на маслото
 • Рачка за носење
 • Сигурносно затварање
 • Ладни рачки
 • Моќност на грејачот: 1.400 W
 • Куќиште: Пластика + метал
 • Ширина на зоната за печење: 37 cm
 • Длабочина на зоната за печење: 27 cm
 • Димензии (ШxВxД): 53..50 × 7..40 × 28..20 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 54..80 × 9..60 × 32..50 cm
 • Нето тежина на апаратот: 32 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 39 kg
 • Приклучна моќ: 1.400