,

GORENJE TGRK80 LNG

Gorenje

Волумен: 71.3 l
Начин на монтажа: Вертикално на ѕид
Приклучна моќност: 2.000 W

9.690 ден

Бренд

Волумен на бојлер

80l

Тип: Бојлер под притисок
Деклариран профил за употреба: М
Енергетска класа: C
Енергетска ефикасност на загревање на водата nwh: 36 %
Потрошувачка на енергија kWh/24h: 6,7 kWh
Прилагодување на температурата на термостатот: Eco
Функција EcoSmart: 0
Волумен: 71,3 l
Број на одводни места: 2 или повеќе
Начин на монтажа: Вертикално на ѕид
Приклучоци на водоводна мрежа: Г 1/2
Приклучок за изменувач на топлина: G 3/4
Работен притисок: 6 bar
Материјал на котелот: Челичен емајлиран лим
Заштитна анода: Магнезиум
Регулација на температурата: Електромеханичка
Термометар: Биметален
Заштита од замрзнување: Да
Индикатор за работа на електричниот грејач: Да
Површина на топлотниот изменувач: 0,25 m2
Максимален притисок: 6 bar
Максимална температура: 85 °C
Број на грејачи: 1
Приклучна моќност: 2.000 W
Приклучна моќ(V): 230 V