,

Gorenje VC2102BCYIV

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


  • Максимална моќност на моторот: 2100 W
  • Моќ на всисување: 400 W
  • Пластичен сад
  • кабел: 7,0 m

5.990 ден

Нема на залиха

Бренд

Моќност

2100W

Боја

Сина

тип на правосмукалка

SUPRA POWER
Максимална моќност на моторот: 2.100 W
Моќ на всисување: 400 W
Пластичен сад
За суво чистење
Број на додатоци: 3
Четка за паркет
Универзална четка
Проток на воздух: 38 L/s
Волумен на садот за прашина: 17 l
Тип на цевка: Телескопска
Должина на телескопската цевка: 920 cm
Материјал на цевката: Алуминиум
Двојна ХЕПА филтрација
Управувачка локација: Контрола на апаратот
Прилагодување на моќноста на моторот со копче за вклучување
SoftStart тивко палење на моторот
Индикатор за празнење на садот за прашина
Додатоци: 3
Намотување на кабелот
Голем досег (кабел, црево и цевка): 19 m
Исправено или хоризонтално
Додаток за оставање на цевката
Број на тркала: 3
Гумирани тркалца
Боја: Боја плава
Должина на приклучен кабел: 700.0.0 m
Бучност: 84 dB(A)re1pW
Максимална моќност на моторот: 2.100 W
Димензии (ШxВxД): 42 × 28 × 29..50 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 53..50 × 31..50 × 37 cm
Нето тежина на апаратот: 47 kg
Бруто тежина на апаратот: 82 kg
Приклучна моќ: 1.800 W