, ,

GORENJE WA844

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа: A+++
 • Број на вртежи на центрифугата: 1.400 rpm
 • Инвертер мотор

27.990 ден

Нема на залиха

 • Енергетска класа: A+++(-10%) – троши 40% помалку енергија од
  машините со А енергетска класа
 • Ефект на цедење: B
 • Боја: Бела боја
 • Инвертер мотор (PowerDrive)
 • WaveActive барабан
 • Број на вртежи на центрифугата: 1.400 rpm
 • Капацитет за перење: 8 kg
 • Волумен на барабанот: 54 l
 • Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј
 • Одложен почеток на перење (24 часа)
 • Ладно перење: 15°C
 • Едноставно користење
 • EcoEye
 • Персонализирани подесувања на сите програми
 • Број на програми – 14
 • Основни програми: Памук, Микс синтетика, Волна/Рачно перење
 • Специјални програми: Програма против алергии (AllergyCare) /
 • Автоматска програма / Програма за спортска облека (SportWash) /
 • PowerWash 59′ / Брзо 20′ минути
 • Регулирање на температурата
 • Режими на перење: NormalCare, EcoCare, TimeCare
 • Режими на перење
 • Звучен сигнал
 • Програма за самочистење (SterilTub)
 • StableTech страници за дополнителна стабилност
 • Помош при дозирање детергент (DoseAid)
 • Нежно затворање на вратата
 • Заклучување – заштита за деца (CDP)
 • Годишна потрошувачка на вода: 10.309 l
 • Предвидена годишна потрошувачка на енергија: 170 kWh
 • Време на перење: 214 мин.
 • Ниво на бучност при перење: 53 dB(A)re1pW
 • Ниво на бучност при центрифугирање: 74 dB(A)re1pW
 • Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 54,5 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 89 × 62,7 cm
 • Нето тежина на апаратот: 67,3 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 68,7 kg
 • Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,3 W
 • Приклучна моќ: 2.000 W
Бренд

Капацитет(kg)

8kg

Енергетска ефикасност

A+++