-7%
, ,

GORENJE WEI84CPS

Gorenje

 • Енергетска класа: A+++
 • Инвертер мотор (PowerDrive)
 • WaveActive барабан
 • Број на вртежи на центрифугата: 1.400 rpm
 • Капацитет за перење: 8 kg
 • Волумен на барабанот: 54 l
 • Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј
 • Одложен почеток на перење (24 часа)
 • Едноставно користење
 • Персонализирани подесувања на сите програми
 • 16 програми
 • Основни програми: Памук, Микс синтетика, Волна/Рачно перење
 • Специјални програми: Програма против алергии (AllergyCare) / Автоматска програма / Кошули / Брзо 20′ минути
 • Режими на перење: NormalCare, EcoCare, TimeCare
 • Режими на перење
 • SteamTech генератор на пареа
 • Звучен сигнал
 • Програма за самочистење (SterilTub)
 • StableTech страници за дополнителна стабилност
 • Нежно затворање на вратата
 • Делумен AquaStop
 • Заклучување – заштита за деца (CDP)
 • Годишна потрошувачка на вода: 10.309 l
 • Предвидена годишна потрошувачка на енергија: 185 kWh
 • Ниво на бучност при перење: 53 dB(A)re1pW
 • Ниво на бучност при центрифугирање: 74 dB(A)re1pW
 • Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 54,5 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 89 × 62,7 cm
 • Нето тежина на апаратот: 67 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 68,4 kg
 • Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,3 W
 • Приклучна моќ: 2.000 W

23.290 ден 24.990 ден

Енергетска класа: A+++
Боја: Бела боја

Инвертер мотор (PowerDrive)
WaveActive барабан
Број на вртежи на центрифугата: 1.400 rpm
Капацитет за перење: 8 kg
Волумен на барабанот: 54 l

Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј
Одложен почеток на перење (24 часа)
Едноставно користење
Персонализирани подесувања на сите програми

16 програми
Основни програми: Памук, Микс синтетика, Волна/Рачно перење
Специјални програми: Програма против алергии (AllergyCare) / Автоматска програма / Кошули / Брзо 20′ минути

Режими на перење: NormalCare, EcoCare, TimeCare
Режими на перење

SteamTech генератор на пареа
Звучен сигнал
Програма за самочистење (SterilTub)
StableTech страници за дополнителна стабилност
Нежно затворање на вратата

Делумен AquaStop
Заклучување – заштита за деца (CDP)

Годишна потрошувачка на вода: 10.309 l
Предвидена годишна потрошувачка на енергија: 185 kWh
Ниво на бучност при перење: 53 dB(A)re1pW
Ниво на бучност при центрифугирање: 74 dB(A)re1pW
Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 54,5 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 89 × 62,7 cm
Нето тежина на апаратот: 67 kg
Бруто тежина на апаратот: 68,4 kg
Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,3 W
Приклучна моќ: 2.000 W
Бренд

Брзина на центрифуга

1400

Капацитет(kg)

8kg

Инвертер мотор

Да

Енергетска ефикасност

A+++