-7%
, ,

GORENJE WEI94CS

Gorenje

 • Енергетска класа: A+++
  Ефект на цедење: B
  Боја: Бела боја
  Инвертер мотор (PowerDrive)
  WaveActive барабан
  Број на вртежи на центрифугата: 1.400 rpm
  Капацитет за перење: 9 kg
  Волумен на барабанот: 64 l
  Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј
  Одложен старт: Одложен почеток на перење (24 часа)
  Едноставно користење
  Персонализирани подесувања на сите програми
  16 програми
  Основни програми: Памук, Микс синтетика, Волна/Рачно перење
  Специјални програми: Програма против алергии (AllergyCare) /
  Автоматска програма / Кошули / Брзо 20′ минути
  Режими на перење: NormalCare, EcoCare, TimeCare
  Режими на перење
  SteamTech третман со пареа
  Звучен сигнал
  Програма за самочистење (SterilTub)
  StableTech страници за дополнителна стабилност
  Нежно затворање на вратата
  Заклучување – заштита за деца (CDP)
  Годишна потрошувачка на вода: 10.654 l
  Предвидена годишна потрошувачка на енергија: 214 kWh
  Време на перење: 214 мин.
  Ниво на бучност при перење: 54 dB(A)re1pW
  Ниво на бучност при центрифугирање: 75 dB(A)re1pW
  Потрошувачка на вода на Еко програма 40-60°C: 42 l
  Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 61 cm
  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 89 × 69 cm
  Нето тежина на апаратот: 76,1 kg
  Бруто тежина на апаратот: 77,6 kg
  Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,3 W
  Приклучна моќ: 2.000 W
  Осигурувач: 10 A

25.990 ден 28.090 ден

Бренд

Брзина на центрифуга

1400

Капацитет(kg)

9kg

Инвертер мотор

Да

Енергетска ефикасност

A+++

Енергетска класа: A+++
Ефект на цедење: B
Боја: Бела боја
Инвертер мотор (PowerDrive)
WaveActive барабан
Број на вртежи на центрифугата: 1.400 rpm
Капацитет за перење: 9 kg
Волумен на барабанот: 64 l
Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј
Одложен старт: Одложен почеток на перење (24 часа)
Едноставно користење
Персонализирани подесувања на сите програми
16 програми
Основни програми: Памук, Микс синтетика, Волна/Рачно перење
Специјални програми: Програма против алергии (AllergyCare) /
Автоматска програма / Кошули / Брзо 20′ минути
Режими на перење: NormalCare, EcoCare, TimeCare
Режими на перење
SteamTech третман со пареа
Звучен сигнал
Програма за самочистење (SterilTub)
StableTech страници за дополнителна стабилност
Нежно затворање на вратата
Заклучување – заштита за деца (CDP)
Годишна потрошувачка на вода: 10.654 l
Предвидена годишна потрошувачка на енергија: 214 kWh
Време на перење: 214 мин.
Ниво на бучност при перење: 54 dB(A)re1pW
Ниво на бучност при центрифугирање: 75 dB(A)re1pW
Потрошувачка на вода на Еко програма 40-60°C: 42 l
Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 61 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 89 × 69 cm
Нето тежина на апаратот: 76,1 kg
Бруто тежина на апаратот: 77,6 kg
Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,3 W
Приклучна моќ: 2.000 W
Осигурувач: 10 A