-6%
,

GORENJE WHC623E14X

Gorenje

 • Влечна сила 408 m³/h
 • Димензии (ШxВxД):  60 × 25 × 50 cm
 • Механичко управување
 • Боја : Инокс

5.990 ден 6.390 ден

Бренд

Ширина

60cm

 • Самостоен ѕиден кујнски аспиратор
  Издувно и проточно
  Енергетска класа: C
  Материјал на куќиште/декоративен оџак: Инокс / Инокс
  Боја на куќиште/декоративен оџак: Инокс / Инокс
  Енергетска класа на осветлувањето: A
  Енергетска класа на филтерот за маснотии: A
  Енергетска класа на проток на воздух: E
  Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 408 m³/h
  Максимален проток на воздух при проточно функционирање: 300 m³/h
  Пречник на одводното црево: 150 cm
  Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 1:
  250 m³/h
  Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 2:
  348 m³/h
  Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 3:
  408 m³/h
  Механичко управување
  Управување: Копче
  Број на степени на вентилаторот: 3
  Тип на осветлување: LED
  Копче за уклучување/исклучување на светлото
  Осветлување: 2
  Моќност на осветлување: 6 W
  Филтер за маснотии: Алуминиумски филтер со полиуретанска пена
  Јаглен филтер: 315275
  Tип на мотор: Кондензаторски мотор
  Број на мотори: 1
  Клапна за неповратен проток на воздухот: 150 mm
  Максимална бучавост: 65 dB(A)re1pW
  Висина: 250 mm
  Минимална висина на декоративниот оџак: 545 mm
  Максимална висина на декоративниот оџак: 875 mm
  Годишна потрошувачка на енергија: 615 kWh
  Димензии (ШxВxД): 60 × 25 × 50 cm
  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64..50 × 63..70 × 36..50 cm
  Нето тежина на апаратот: 86 kg
  Бруто тежина на апаратот: 1.136 kg
  Приклучна моќ: 126 W
  Осигурувач: 10 A