-11%
, ,

GORENJE WP723

Gorenje

 • Енергетска класа:A+++
 • Капацитет:7kg
 • Вртежи:1200 врт./min
 • Програми:16
 • NormalCare, EcoCare, TimeCare
 • SterilTub-Антиалергиска програма
 • Заклучување-заштита за деца (CDP)
 • Потрошувачка на енергија годишно:174kWh
 • Потрошувачка на вода годишно:9.680L
 • Ниво на бучава:57/74dB
 • Димензии:85x60x60cm

17.790 ден 19.990 ден

Бренд

Брзина на центрифуга

1200

Капацитет(kg)

7kg

Инвертер мотор

Не

Енергетска ефикасност

A+++

 • Енергетска класа:A+++
 • Капацитет:7kg
 • Вртежи:1200 врт./min
 • Програми:16
 • NormalCare, EcoCare, TimeCare
 • SterilTub-Антиалергиска програма
 • Заклучување-заштита за деца (CDP)
 • Потрошувачка на енергија годишно:174kWh
 • Потрошувачка на вода годишно:9.680L
 • Ниво на бучава:57/74dB
 • Димензии:85x60x60cm