,

GRUNDIG MC 8030

Grundig
Availability:

Нема на залиха


 • Користење на суво и влажно
 • Turbo Sense технологија
 • Работно време(минути):70мин
 • Време на полнење(часови):90мин
 • Технологија на титаниумски сечила

1.990 ден

Нема на залиха

 • Машина за шишање
 • Користење на суво и влажно
 • Прилагодува должина на брада
 • Прилагодува должина на коса
 • 2 чешли
 • Додатоци:2 чешли,кеса за складирање
 • Иновативна контрола на допир
 • Turbo Sense технологија
 • Безжично користење
 • Нож:титаниум/нераѓосувачки челик
 • Работно време(минути):70мин
 • Време на полнење(часови):90мин
 • Напон:100 – 240 V – 50/60Hrz
 • USB опција за полнење
 • Ширина на сечење:42 mm
 • Чешел 1:3-6-9-12-15 mm
 • Чешел 2:18-21-24-27-30 mm
 • Технологија на титаниумски сечила:висококвалитетен сет на сечила обложени со титаниум за прецизно и некомплицирано потстрижување на косата и брадата
Бренд