,

GRUNDIG MC3340

Grundig

 • Челични ножиња
 • LED индикатори
 • Широчина на чешелот 40mm
 • Регулација на чешел 1,5-41mm
 • 10h полнење
 • 45min работа со едно полнење
 • Телескопско подесување
 • Опција за заклучување

1.590 ден

Бренд

 • Челични ножиња
 • LED индикатори
 • Широчина на чешелот 40mm
 • Регулација на чешел 1,5-41mm
 • 10h полнење
 • 45min работа со едно полнење
 • Телескопско подесување
 • Опција за заклучување