-20%
, ,

Hisense QF35XW0EG/EW Fresh Master

Hisense

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A+++(8.5/5.1)
 • Просечна моќност (ладење/греење) :3500 W/4200 W
 • Влезна моќност ладење:790 W
 • Влезна моќност греење:980 W
 • Проток на воздух:650.00 m3/h

39.990 ден 49.990 ден

Hisense QF35XW0EG/EW Fresh Master

СВЕЖ ВОЗДУХ ЗА 3 МИНУТИ!

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A+++(8.5/5.1)
 • Макс. капацитет на ладење:3500W
 • Макс. капацитет на греење:4200 W
 • Просечна моќност (ладење/греење) :3500 W/4200 W
 • Влезна моќност ладење:810 W
 • Влезна моќност греење:1040 W
 • Проток на воздух:630 m3/h
 • Капацитет на одвлажнување:1.2 l/h
 • Работна температура:од -20 ℃  до 43 ℃
 • Маса внатрешна единица:13,5 kg
 • Маса надворешна единица:33 kg
 • Препорачана површина:до 40 м2
 • Фреон:R32
 • Филтри:
  • 4in1 филтер (Vitamin C, катехин, сребрени јони и Hepa филтер)
 • Дополнителни функции
  • Свеж воздух
   Екран кој прикажува квалитет на воздухот
   Ai смарт функција
   HI-NANO
   Интелигентна Wi-Fi контрола
   Паметна гласовна контрола
   4Д автоматски насочувачи
   Филтер со активен јаглен
   Тивка работа
   Двојно самочистење
   HiSmart Life App
   Паметен режим
   Четири ноќни режими
   Ноќен режим
   I Feel функција
  • Греење на 8°C
   Tајмер 24 часа
   Затемнување на екран
   Целосен DC инвертер
   Висока ефикасност и заштеда на
   електрична енергија
   Брзо ладење
   Хидрофилна и антивирусна алуминиумска
   мрежа
   Отпорност на мувла
   Функција за автоматско рестартирање
   Aвтоматска заштита
   Копче за рачно вклучување/исклучување
   1W Standby
 • Димензии надв. Единица:810x585x280 mm
 • Димензии внат. Единица:978×313×217 mm
 • Гаранција:3 години
Бренд

Боја

Бела

Енергетска ефикасност

A+++

Моќност

3.5 kW