-17%
,

Hisense TG35VE00 Apple pie

Hisense
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
 • Макс. капацитет на ладење:4100 W
 • Макс. капацитет на греење:4300 W
 • Просечна моќност (ладење/греење) :3500 W/4000 W
 • Влезна моќност ладење:1000 W
 • Влезна моќност греење:1025 W
 • Проток на воздух:600.00 m3/h
 • Капацитет на одвлажнување:1.20 l/h
 • Ниво на бучава:40/38/36/34/31/28 db
 • Работна температура:од -15 ℃  до 43 ℃
 • Маса внатрешна единица:9 kg
 • Маса надворешна единица:27 kg
 • Препорачана површина:до 35 м2
 • Фреон:R32
 • Филтри:
  • Активен карбонски филтер,
  • COLD PLASMA филтер/јонизатор,
  • филтер за прашина
 • Димензии надв. Единица:715×240×480 mm
 • Останати карактеристики :
  • Wi-Fi  контрола (hiSmart)
  • 4in1 Filter – систем за довод на свеж воздух
  • Брзо ладење
  • Чувствувам – I Feel функција
  • Паметен режим
  • Технологија на прочистување на воздухот на повеќе нивоа
  • 1W Standby
  • Генератор на студена плазма
  • Tајмер 24 часа
  • Затемнување на екран
  • 4Д автоматски насочувачи
  • Активен карбонски филтер
  • Отпорност на мувла
  • Греење на 8°C
 • Гаранција:2 години
 • 5 Години гаранација на компресор

22.490 ден 26.990 ден

Нема на залиха

Бренд

Боја

Бела

Енергетска ефикасност

A++

Моќност

3.5 kW

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++/А+(6.1/4.0)
 • Максимален капацитет на ладење:4100W
 • Максимален капацитет на греење:4300W
 • Просечна моќност (ладење/греење) :3500 W/4000 W
 • Влезна моќност ладење:1000 W
 • Влезна моќност греење:1025 W
 • Проток на воздух:600.00 m3/h
 • Капацитет на одвлажнување:1.20 l/h
 • Ниво на бучава:40/38/36/34/31/28 db
 • Работна температура:од -15 ℃  до 43 ℃
 • Маса внатрешна единица:9 kg
 • Маса надворешна единица:27 kg
 • Препорачана површина:до 35 м2
 • Фреон:R32
 • Филтри:
  • Активен карбонски филтер,
  • COLD PLASMA филтер/јонизатор,
  • филтер за прашина
 • Димензии надв. Единица:715×240×480 mm
 • Останати карактеристики :
  • Wi-Fi  контрола (hiSmart)
  • 4in1 Filter – систем за довод на свеж воздух
  • Брзо ладење
  • Чувствувам – I Feel функција
  • Паметен режим
  • Технологија на прочистување на воздухот на повеќе нивоа
  • 1W Standby
  • Генератор на студена плазма
  • Tајмер 24 часа
  • Затемнување на екран
  • 4Д автоматски насочувачи
  • Активен карбонски филтер
  • Отпорност на мувла
  • Греење на 8°C
 • Гаранција:2 години
 • 5 Години гаранација на компресор