-9%
,

Hisense TQ35XE0E Energy

Hisense
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A+++ (8.5/4.6)
 • Макс. капацитет на ладење:4600W
 • Макс. капацитет на греење:4700W
 • Просечна моќност (ладење/греење) :3500 W/4100 W
 • Влезна моќност ладење:795 W
 • Влезна моќност греење:1050 w
 • Проток на воздух:620.00 m3/h
 • Капацитет на одвлажнување:1.20 l/h
 • Ниво на бучава:40/38/36/34/31/28 db
 • Работна температура:од -20 ℃  до 43 ℃
 • Маса внатрешна единица:8.50 kg
 • Маса надворешна единица:37 kg
 • Препорачана површина:до 40 м2
 • Фреон:R32
 • Филтри:Активен карбонски филтер,
 • COLD PLASMA филтер/јонизатор,
 • филтер за прашина
 • Димензии надв. Единица:810 x 585 x 280 mm
 • Останати карактеристики :
  • Целосен DC инвертер
  • Греење и ладење на – 20 ℃
  • Контрола преку Wi-Fi
  • Паметна гласовна контрола
  • Брзо ладење
  • Чувствувам – I Feel функција
  • Паметен режим
  • 1W Standby
  • Генератор на студена плазма
  • Tајмер 24 часа
  • Затемнување на екран
  • 4Д автоматски насочувачи
  • Активен карбонски филтер
 • Гаранција:2 години
 • 5 Години гаранација на компресор

29.990 ден 32.990 ден

Нема на залиха

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A+++/A++ (8.5/4.6)
 • Максимален капацитет на ладење:4600W
 • Максимален капацитет на греење:4700W
 • Просечна моќност (ладење/греење) :3500 W/4100 W
 • Влезна моќност ладење:795 W
 • Влезна моќност греење:1050 w
 • Проток на воздух:620.00 m3/h
 • Капацитет на одвлажнување:1.20 l/h
 • Ниво на бучава:40/38/36/34/31/28 db
 • Работна температура:од -20 ℃  до 43 ℃
 • Маса внатрешна единица:8.50 kg
 • Маса надворешна единица:37 kg
 • Препорачана површина:до 40 м2
 • Фреон:R32
 • Филтри:Активен карбонски филтер,
 • COLD PLASMA филтер/јонизатор,
 • филтер за прашина
 • Димензии надв. Единица:810 x 585 x 280 mm
 • Останати карактеристики :
  • Целосен DC инвертер
  • Греење и ладење на – 20 ℃
  • Контрола преку Wi-Fi
  • Паметна гласовна контрола
  • Брзо ладење
  • Чувствувам – I Feel функција
  • Паметен режим
  • 1W Standby
  • Генератор на студена плазма
  • Tајмер 24 часа
  • Затемнување на екран
  • 4Д автоматски насочувачи
  • Активен карбонски филтер
 • Гаранција:2 години
 • 5 Години гаранација на компресор
Бренд

Боја

Бела

Енергетска ефикасност

A+++

Моќност

3.5 kW