-9%
,

Hisense TQ50BA0E Energy

Hisense
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (8.1/4.6)
 • Макс. капацитет на ладење:5700 W
 • Макс. капацитет на греење:6000 W
 • Просечна моќност (ладење/греење) :5000 W/5600 W
 • Влезна моќност ладење:1280 W
 • Влезна моќност греење:1400 W
 • Проток на воздух:1000.00 m3/h
 • Капацитет на одвлажнување:1.70 l/h
 • Ниво на бучава:46/44/42/40/38/33 db
 • Работна температура:од -20 ℃  до 43 ℃
 • Маса внатрешна единица:12 kg
 • Маса надворешна единица:50 kg
 • Препорачана површина:до 55 м2
 • Фреон:R32
 • Филтри:Активен карбонски филтер, COLD PLASMA филтер/јонизатор, филтер за прашина
 • Димензии надв. Единица:860 x 650 x 310 mm
 • Останати карактеристики :
  • Целосен DC инвертер
  • Греење и ладење на – 20 ℃
  • Контрола преку Wi-Fi
  • Паметна гласовна контрола
  • Брзо ладење
  • Чувствувам – I Feel функција
  • Паметен режим
  • 1W Standby
  • Генератор на студена плазма
  • Tајмер 24 часа
  • Затемнување на екран
  • 4Д автоматски насочувачи
  • Активен карбонски филтер
 • Гаранција:2 години
 • 5 Години гаранација на компресор

40.990 ден 44.990 ден

Нема на залиха

Бренд

Боја

Бела

Енергетска ефикасност

A++

Моќност

5.5 kW

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++/A++ (8.1/4.6)
 • Максимален капацитет на ладење:5700W
 • Максимален капацитет на греење:6000W
 • Просечна моќност (ладење/греење) :5000 W/5600 W
 • Влезна моќност ладење:1280 W
 • Влезна моќност греење:1400 W
 • Проток на воздух:1000.00 m3/h
 • Капацитет на одвлажнување:1.70 l/h
 • Ниво на бучава:46/44/42/40/38/33 db
 • Работна температура:од -20 ℃  до 43 ℃
 • Маса внатрешна единица:12 kg
 • Маса надворешна единица:50 kg
 • Препорачана површина:до 55 м2
 • Фреон:R32
 • Филтри:Активен карбонски филтер, COLD PLASMA филтер/јонизатор филтер за прашина
 • Димензии надв. Единица:860 x 650 x 310 mm
 • Останати карактеристики :
  • Целосен DC инвертер
  • Греење и ладење на – 20 ℃
  • Контрола преку Wi-Fi
  • Паметна гласовна контрола
  • Брзо ладење
  • Чувствувам – I Feel функција
  • Паметен режим
  • 1W Standby
  • Генератор на студена плазма
  • Tајмер 24 часа
  • Затемнување на екран
  • 4Д автоматски насочувачи
  • Активен карбонски филтер
 • Гаранција:2 години
 • 5 Години гаранација на компресор