-5%
,

Hisense TQ70DB0EW Energy

Hisense

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++/A++ (7.9/4.6)
 • Просечна моќност (ладење/греење) :7000 W/7500 W
 • Влезна моќност ладење:2000 W
 • Влезна моќност греење:2200 W2
 • Проток на воздух:1100.00 m3/h

53.990 ден 56.990 ден

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++/A++ (7.9/4.6)
 • Просечна моќност (ладење/греење) :7000 W/7500 W
 • Влезна моќност ладење:2000 W
 • Влезна моќност греење:2200 W
 • Проток на воздух:1100.00 m3/h
 • Капацитет на одвлажнување:2.4 l/h
 • Ниво на бучава:48/45/43/40/39/35 db
 • Работна температура:од -20 ℃  до 43 ℃
 • Маса внатрешна единица:13 kg
 • Маса надворешна единица:60 kg
 • Препорачана површина:до 75 м2
 • Фреон:R32
 • Филтри:Активен карбонски филтер, COLD PLASMA филтер/јонизатор филтер за прашина
 • Димензии надв. Единица:88,5 × 79,5 × 36,6 cm
 • Останати карактеристики :
  • Целосен DC инвертер
  • Греење и ладење на – 20 ℃
  • Контрола преку Wi-Fi
  • Паметна гласовна контрола
  • Брзо ладење
  • Чувствувам – I Feel функција
  • Паметен режим
  • 1W Standby
  • Генератор на студена плазма
  • Tајмер 24 часа
  • Затемнување на екран
  • 4Д автоматски насочувачи
  • Активен карбонски филтер
 • Гаранција:2 години
 • 5 Години гаранација на компресор
Бренд

Боја

Бела

Енергетска ефикасност

A++

Моќност

7 kW