, ,

HOTPOINT – ARISTON TDHP 871 RP

Ariston- Hotpoint

 • Кондензациска сушара
 • Енергетска класа: B
 • Капацитет: 8 kg
 • Bрој на програми: 31

24.490 ден

Бренд

Капацитет(kg)

8kg

Енергетска ефикасност

A+

 •  Kондензациска сушара со ТОПЛОТНА ПУМПА
 •  8кг
 •  LCD Дисплеј
 •  7 сензорски автоматски нивоа на сушење – Set & Forget со автоматска регулација на влажноста и температурата во барабанот
 •  31 програма за сушење меѓу кои: Woolmarк silver care програма за сушење алишта кои се перат само рачно
 •  програма против алергии
 •  програм за лесно пеглање
 •  Тајмер
 •  Заштита од деца
 •  Бучност 72дб
 •  A+ енергетска класа
 •  Димензии: 85 x 58
 • 4 x 59
 • 5 cm