-25%
, ,

KAPPA FALCON CLA26-90SF 11PBE

Kappa

 • Влечна сила 500 m3/ h
 • Ширина : 90 см
 • Копче со 3 брзини
 • Боја : црна

7.990 ден 10.690 ден

Бренд

Ширина

90cm

 • 3 брзини
 • 1 мотор со термо заштита
 • Влечна сила 500m3/ h
 • Широчина од 90 см
 • Боја црна
 • Kуќиште изработено од метал
 • Предница од црно стакло
 • 5 мануелни дугмиња
 • 1 алуминиумски филтер
 • 1x40W халогена сијаличка
 • Опција филтер на активен ј
 • Ширина на оџакот : 12см
 • Филтер : YKF-Е x 2 парчиња