,

KAPPA FIERA CLA14-60XB 4HTC RC5

Kappa
Availability:

Нема на залиха


 • Влечна сила 600 m3/ h
 • Ширина : 60 см
 • Копче со 5 брзини
 • Боја : бела

14.990 ден

Нема на залиха

Бренд

Ширина

60cm

 • Обоени дугмиња со 5 брзини
 • 1 мотор со термо заштита
 • Влечна сила 600m3/ h
 • Широчина од 60 см
 • Боја бела
 • 1 филтер за маснотија
 • Kуќиште изработено инокс
 • Предница од бело стакло
 • Тајмер
 • Управување на сензор
 • 2x20W халогени сијалички
 • Опција филтер на активен ј.
 • Сила на мотор 340W
 • Димензии (ш/д/в) 60/41/44,5
 • Бучност 53 -62 dB
 • Филтер: YKF-C 2 парчиња