-33%
,

KAPPA FUTURA CLA11-60X

Kappa

 • Влечна сила 1000m3/ h
 • Ширина : 60 см
 • Боја : инокс

9.990 ден 14.990 ден

Бренд

Ширина

60cm

 • Дијагонален аспиратор со димовод , опција од 60 см
 • Целосно од инокс
 • Мулти обоени дугмиња со 9 брзини
 • 1 Силен мотор со термо заштита
 • 2x20W халогени сијалички
 • Опционален филтер на активен јаглен
 • Влечна сила
 • Дијагонален аспиратор со димовод , опција од 60 см
 • Целосно од инокс
 • Мулти обоени дугмиња со 9 брзини
 • 1 Силен мотор со термо заштита
 • 2x20W халогени сијалички
 • Опционален филтер на активен јаглен
 • Влечна сила 1000m3/ h
 • Сила на мотор 340W
 • Димензии кај опцијата од 60 см (ш/д/в)60/41/44,5
 • Димензии на димоводот кај опцијата од 60 см е 73см
 • Бучност 53-62 дБ
 • Сила на мотор 340W
 • Димензии кај опцијата од 60 см (ш/д/в)60/41/44,5
 • Димензии на димоводот кај опцијата од 60 см е 73см
 • Бучност 53-62 дБ