-9%
, ,

KAPPA SLIMLUX CA30-60XG

Kappa

 • Влечна сила 500 m3/ h
 • Ширина : 60 см
 • Копче со 2 брзини
 • Боја : инокс

2.990 ден 3.290 ден

Бренд

Ширина

60cm

 • Вграден со извлекување
 • 2 брзини
 • 1 мотор
 • Влечна сила 500 m3/h
 • Широчина 60 см
 • Боја инокс
 • 2x25W сијалички
 • Опциja филтер на активен ј. (YKF-E)x2pcs