,

Klatronik ae 3150

Klatronik

* 2 Брзини на работа
* 1.8L Сад за одпад
* 1.0L Сад за сок
* Вграден безбедносен систем

3.990 ден

Бренд

Моќност

700 W

* 2 Брзини на работа
* 1.8L Сад за одпад
* 1.0L Сад за сок
* Вграден безбедносен систем
* Виско квалитет на сецило и системот за цедење