-6%
, ,

KONCAR H1A 48 110.BF

Koncar

  • Енергетска класа: А+
  • Бруто капацитет: 110 литри
  • Димензии:85x48x56

8.490 ден 8.990 ден

Бренд

Ширина

48cm

Висина на фрижидер

до 85cm

Енергетска ефикасност

A+

  • Енергетска класа: А+
  • Боја: Бела
  • Комора во горниот дел
  • 3 години гаранција