-6%
, ,

KONCAR H1A 54 265.BF

Koncar

 

 • Енергетска класа:A+
 • Капацитет на фрижидерот:253 L
 • Автоматско одмрзнување
 • Потрошувачка на енергија годишно:127kWh
 • Ниво на бучава:42dB
 • Димензии:144/54/59,5 cm

11.290 ден 11.990 ден

 • Фрижидер со една врата
 • Бела боја
 • Вкупна корисна запремина 253 L
 • 1 компресор
 • По висина подесиви нозе напред
 • Регулација на температурата
 • Одвод на одледената вода
 • Автоматско одмрзнување на просторот за ладење
 • Отварање на вратата во десно, преместива
 • 5 полици од осигурано стакло, од тие 4 се подесиви по висина
 • Осветлување на внатрешноста
 • Сад за зеленчук од транспарентна пластика
 • Потрошувачка на енергија kWh/годишно: 127
 • Климатска класа: N
 • Еколошки гас : R600a
 • Бучност: 42 dB (re 1 pW)
 • Енергетска класа: А+
 • Димензии (VxŠxD):144/54/59,5 cm
Бренд

Ширина

54cm

Висина на фрижидер

144 sm

Енергетска ефикасност

A+

 

 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:226L
 • Капацитет на фрижидерот:223L
 • Ниво на бучава:40dB
 • Димензии:152.4×57.5x65cm