,

KONCAR SE 6022 P.BR2

Koncar
Availability:

Нема на залиха


– Пламениците се со осигурување
– Емејлиран
– Димензии на рерна (V/Š/D): 36/43/40 cm
– Број на функции: 3

15.720 ден

 • Боја: бела
 • Димензии (V/Š/D): 85/60/60 cm
 • Напред лево: ел. плоча ø14,5cm/1kW
 • Напред десно: плински пламеник 3 kW
 • Назад лево: ел. експрес плоча ø18cm/ 2kW
 • Назад десно: плински пламеник 1,75 kW
 • Палење со електрична искра
 • Пламениците се со осигурување
 • Емејлиран
 • Димензии на рерна (V/Š/D): 36/43/40 cm
 • Број на функции: 3 (0+3)
 • Електрична рерна
 • Внатрешно осветлување
 • Моќност на горниот греач: 1,2 kW
 • Моќност на долниот греач: 1,1 kW
 • Решетка и длабока тава
 • Напон: 230 V~
 • Вкупна приклучна моќност: 5,3 kW
 • Плински приклучок: G30/30
 • Енергетска класа: A
 • Волумен на рерна: 72 l
Бренд

Тип на плоча

комбинирана плоча

Ширина

60cm