,

KRUPS XP320830

KRUPS
Availability:

Нема на залиха


  • Моќност на пумпата 15Bar
  • Капацитет на резервоар:1.5L
  • Автоматско исклучување

9.290 ден

  • Апарат за еспресо
  • Моќност на пумпата 15Bar
  • Капацитет на резервоар:1.5L
  • Calc Clean
  • Child Lock
  • Автоматско исклучување
Бренд