,

Leov 80 l Flet

Leov

Волумен: 80 l
Начин на монтажа: Вертикален или хоризонтален по желба .
Приклучна моќност: 2.000 W

10.990 ден

Бренд

Волумен на бојлер

80l

Начин на монтажа

,

 

  • Волумен: 80L
  • Kазан: челичен лим-емајлиран
  • Монтажа:Вертикален или хоризонтален по желба .
  • Греач: 2 kw
  • Тежина: 22.2kg
    Антибактериска заштита – ако бојлерот не се користи повеке од седум дена , а е уклучена оваа опциа бојлерот автоматски се исклучува  и ја загрева водата do 65°C
  • .Заштита од замрзнување– ако сензорот детектира дека температурата на водата е испод  5°C, греачот автоматски ке се исклучи
  • Заштита од суво прање – ако во случај нема доволно вода во бојлерот , термостатот автоматски ке се исклучи  и ке се уклучи аларм кој ке биде активен уште 10 минути .
  • Меморирање на последна функција  Ако дојде до случај да снема струја уредот ке ја запамти последната функција .