-12%
, ,

LG F0J5WN3W

LG

 • Енергетска класа:А+++
 • Капацитет:6.5kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:14+11
 • Inverter Direct Drive-6 motion
 • Smart Diagnosis,NFC,Smart ThinQ
 • Полнење:фронтално
 • Одложен почеток од 3-19h
 • Детекција и отстранување на пена
 • Потрошувачка на вода годишно:9500L
 • Потрошувачка на енергија годишно:145kWh
 • Ниво на бучава:55/74dB
 • Димензии:85x60x45cm

17.590 ден 19.990 ден

Бренд

Брзина на центрифуга

1000

Капацитет(kg)

6,5kg

Инвертер мотор

Да

Енергетска ефикасност

A+++

 • Inverter Direct Drive-6 motion
 • Smart Diagnosis,NFC,Smart ThinQ
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:А+++
 • Капацитет:6.5kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:14+11
 • Одложен почеток од 3-19h
 • Детекција и отстранување на пена
 • Потрошувачка на вода годишно:9500L
 • Потрошувачка на енергија годишно:145kWh
 • Ниво на бучава:55/74dB
 • Димензии:85x60x45cm