-9%
,

LG P12 EN.NSJ/UA

Samsung

 • Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (6.4/4.0)
 • Макс. капацитет на ладење:4000 W
 • Макс. капацитет на греење:5100 W
 • Просечна моќност:3500/2500 W
 • Влезна моќност ладење:750 W
 • Влезна моќност греење:600 W
 • Проток на воздух:600.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.3 l/h
 • Ниво на бучава:41.00 db
 • Работна температура:од -15 до 43
 • Маса внатрешна единица:8.50 kg
 • Маса надворешна единица:22.70 kg
 • Препорачана површина:до 35 м2
 • Фреон:R410
 • Филтри:2 филтер за прашина, cold catalyst филтер
 • Димензии надв. Единица:83.7 x 30.2 x 18.9 cm
 • Гаранција:3 години

29.990 ден 32.990 ден

Боја

Бела

Бренд

Моќност

3.5 kW

Енергетска ефикасност

A++