-22%
,

LG SJ2 Soundbar

LG

 • Моќност – 160W – 2 x 30W Soundbar + Subwoofer – 100W
 • Поврзување: 3.5mm аудио влез, оптички влез, Bluetooth 4.0, USB
 • Можност да се контролира преку далечинското од телевизорот, автоматско вклучување и исклучување,тајмер
 • Dolby Digital технологија
 • Аудио формати: MP3, WMA
 • LED индикатор
 • Димензии (Ш x В x Д): 660 x 55 x 99 mm, Subwoofer: 170 x 300 x 204 mm
 • Додатоци: далечинско
 • Гаранција: 2 години

6.990 ден 8.990 ден

LG SJ2 Soundbar
 • Моќност – 160W – 2 x 30W Soundbar + Subwoofer – 100W
 • Поврзување: 3.5mm аудио влез, оптички влез, Bluetooth 4.0, USB
 • Можност да се контролира преку далечинското од телевизорот, автоматско вклучување и исклучување,тајмер
 • Dolby Digital технологија
 • Аудио формати: MP3, WMA
 • LED индикатор
 • Димензии (Ш x В x Д): 660 x 55 x 99 mm, Subwoofer: 170 x 300 x 204 mm
 • Додатоци: далечинско
 • Гаранција: 2 години
Бренд

Моќност

100 W