,

LG SJ3 Soundbar

LG
Availability:

Нема на залиха


  • Моќност – 300W
  • Поврзување – 3.5mm аудио влез, оптички влез, Bluetooth 4.0, USB
  • LED индикатор
  • Можност да се контролира преку далечинското од телевизорот, автоматско вклучување и исклучување
  • Dolby Digital технологија
  • Аудио формати – MP3, WMA
  • Димензии (Ш x В x Д) – 95 x 7,1 x 4,7 cm, Subwoofer – 17,1 x 32 x 25,2 cm
  • Додатоци – Далечинско

14.900 ден

Нема на залиха

LG SJ3 Soundbar

Моќност – 300W – 2 x 50W Soundbar + Subwoofer – 200W
Поврзување – 3.5mm аудио влез, оптички влез, Bluetooth 4.0, USB
LED индикатор
Можност да се контролира преку далечинското од телевизорот, автоматско вклучување и исклучување
Dolby Digital технологија
Аудио формати – MP3, WMA
Димензии (Ш x В x Д) – 95 x 7,1 x 4,7 cm, Subwoofer – 17,1 x 32 x 25,2 cm
Додатоци – Далечинско

Бренд

Моќност

300 W