,

Maks hd 3290

Max
Availability:

Нема на залиха


Мoќнoст: 1200W
Темпераурни нивоа:2
Можност за преклопување на рачката
Кука за закачување

630 ден

Нема на залиха

Бренд

Боја

Бела

Мoќнoст: 1200W
Темпераурни нивоа:2
Можност за преклопување на рачката
Кука за закачување