,

MAKS MS 4921

Maks

 • Моќност:260w
 • Капацитет на садот:300ml
 • Брзини:1
 • Сечила изработени од нерѓосувачки челик
 • Не лизгачки ногарки
 • Иновативен дизајн едноставен за употреба

990 ден

Бренд

Моќност

260 W

 • Моќност:260w
 • Капацитет на садот:300ml
 • Брзини:1
 • Сечила изработени од нерѓосувачки челик
 • Не лизгачки ногарки
 • Иновативен дизајн едноставен за употреба