,

MAX AGRESSOR 8.0 NICKEL 26

Max
Availability:

Нема на залиха


 • Метален рам 20″
 • Висококвалитетни гуми 26″×1.95
 • Метални рачки за кочници
 • Vader седиште со М6 Qick Release
 • Алуминиумски бандажи
 • V-brake метални кочници
 • Средна осовина со затворен касетен систем
 • Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
 • Полу метални педали со лагери Среден потпирач

9.990 ден

Нема на залиха

 • Метален рам 20″
 • Висококвалитетни гуми 26″×1.95
 • Метални рачки за кочници
 • Vader седиште со М6 Qick Release
 • Алуминиумски бандажи
 • V-brake метални кочници
 • Средна осовина со затворен касетен систем
 • Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
 • Полу метални педали со лагери Среден потпирач
Бренд

Големина на тркало

26"