-10%
,

MAX AGRESSOR 8.0 SILVER 26

Max
Availability:

Нема на залиха


 • Метален рам 20″
 • Висококвалитетни гуми 26″×1.95
 • Метални рачки за кочници
 • Vader седиште со М6 Qick Release
 • Алуминиумски бандажи
 • V-brake метални кочници
 • Средна осовина со затворен касетен систем
 • Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
 • Полу метални педали со лагери
 • Среден потпирач

8.990 ден 9.990 ден

 • Метален рам 20″
 • Висококвалитетни гуми 26″×1.95
 • Метални рачки за кочници
 • Vader седиште со М6 Qick Release
 • Алуминиумски бандажи
 • V-brake метални кочници
 • Средна осовина со затворен касетен систем
 • Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
 • Полу метални педали со лагери Среден потпирач
Бренд

Големина на тркало

26"