-41%
, ,

MAX ART DECO 9

Max

 • Влечна сила 903 m3/ h
 • Ширина : 90 см
 • Боја : инокс/црна

6.990 ден 11.790 ден

Бренд

Ширина

90cm

 • Мотор: 270W двојно-турбински заштитен хипер мотор
  Сензорски команди на стаклената контролна табла
  On/ Off пилот сијаличка
  Индикатор за запушен филтер
  Функција за тајмер со постепено преминување од најголема брзина до сиклучување
  Постепено исклучување и вклучување на халогени лампи
  2 х 50W  халогени лампи
  Капацитет: 903 m3/h
  Притисок: 420 Pa