-15%
, ,

MAX BUTTERFLY 16″ 9.0

Max

 • Големина на тркала 16″
 • Предна и задна “Caliper” кочница
 • Пластичен украсен штитник за ланецот
 • Преден браник
 • Корпа позади
 • Украсни реси на гидан
 • Помошни тркала
 • Украсно ѕвонче
 • Шише за вода
 • Висококвалитетни гуми

4.690 ден 5.490 ден

 

 • Големина на тркала 16″
 • Предна и задна “Caliper” кочница
 • Пластичен украсен штитник за ланецот
 • Преден браник
 • Корпа позади
 • Украсни реси на гидан
 • Помошни тркала
 • Украсно ѕвонче
 • Шише за вода
 • Висококвалитетни гуми
Бренд

Големина на тркало

16"